Despre noi


Nucleul activitatii noastre este sustinut de co-creare, valoare adaugata, nevoi sociale.

Impreuna cu clientii nostri, specialistii lor si implicand comunitatea, gasim cele mai bune solutii de a maximiza valoarea investitiei, servind in acelasi timp si nevoile sociale.

Solutiile co-create conduc la o mai buna performanta a fiecarui proiect.

Domeniile pe care le tintim sunt placarea si izolarea anvelopei (scazand costurile de incalzire/racire), umbrire (reducand costurile de racire), materiale slab emisive (reducand emisiile de carbon), efectul de camin, (pastrand o anvelopa uscata), solutii de atenuare a zgomotului in interiorul cladirii (creind medii interioare mai bune pentru activitati fara stress datorat zgomotului), prevenirea greselilor de montaj (fara punti termice inseamna fara umiditate si mucegai), folosirea de materiale reciclabile (inseamna sa avem un mediu inconjurator sanatos).

Plusul in valoare –valoarea adaugata- pe care il aducem in acest mod, se va regasi in locuinte mai bune, cu medii prietenoase si sanatoase , decorate cu produse de design premium, un climat potrivit pentru cresterea copiilor nostri, protejandu-ne viitorul si in cele din urma pur si simplu sa avem o viata frumoasa.

In acest fel valoarea co-creata (impreuna cu clientii si comunitatea) devine o valoare impartasita servind nevoile societatii.


IstoricPlacarile pe care le recomandam sunt atent selectionate, de inalta performanta, cu o larga gama de aplicatii (case, scoli, imobile rezidentiale, cladiri de birouri, spatii comerciale, institutii publice etc).

Ne dorim ca serviciile noastre in bransa produselor de arhitectura pentru industria placarilor, sa aibe ca rezultat locuinte mai bune, viata frumoasa si mediu prietenos.