Salutari si bun venit pe pagina noastra

Am ales sa incep acest blog prezentand cateva aspecte de la montajul anvelopantei, deoarece forma sculpturala si organica mi-a atras atentia si mi s-a parut interesanta ideea de a avea acelasi material (in cazul de fata sistemul de placare ventilate cu teracota CREATON Tonality) atat pe fatada cat si pe acoperis.

fata sistemul de placare ventilate cu teracota CREATON Tonality)

Cladirea de 115 apartamente, dintre care multe sunt dispuse pe doua niveluri, se afla in Danemarca, in Vejle iar balcoanele ofera o priveliste splendida. Proiectul celor de la Henning Larsen Architects a castigat mai multe premii, LEAF Awards, Vejle Award, Civic Trust Award.

Henning Larsen Architects

De mentionat ar fi ca functiunea de protectie impotriva intemperiilor este asigurata de etansarea cu membrane sudate Sarnafil, iar zonele in care suportii de substructura au fost fixate, s-au etansat cu garniture de EPDM, asemanatoare cu cele care se utilizeaza la invelitorile cu table trapezoidala.

membrane sudate Sarnafil

Firma CREATON a furnizat placile de dimensiuni mari precum si profilele conjugate, sistem ADS si BAS, care pe zonele curbe au fost montate in segmente.

sistem ADS si BAS

De asemenea ferestrele de pe zonele inclinate au necesitat exigent sporite de etansare perimetrala si de ghidarea apei catre exterior.

Foto 5    Foto 6    Foto 7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *